Cégünk, a GEKKOSOFT Informatika Kft. megalakulásától kezdve az élet számos területén készít egyedi szoftvereket. 2018 februárjában megvásárolta az Opál Art Bt.-től a WiniDoki-szoc.Extra rendszert, melyet azóta fejleszt és forgalmaz.

A WiniDoki-szoc. program korábbi verzióját (WD9PP) 1999-től kezdve használták idős- és szociális otthonokban. A WD9PP továbbfejlesztett verziója 2014 végére készült el, és a partnerek ekkor tértek át a WiniDoki-szoc.Extra verzióra.

 

A Szociális Otthonok részére kifejlesztett

                                                              WiniDoki-szoc.Extra verzió

számítógépes orvosi-gyógyszernyilvántartó-számlázó program rövid ismertetője

A WiniDoki-szoc.Extra program (a továbbiakban WDE) program futtatható valamennyi Windows operációs rendszerrel. (XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10). Az adatforgalmazás egy modern, úgynevezett „PostgreSQL” nevű adatkezelő programmal történik.

 • A WDE program alkalmas az intézmény gondozottainak teljes körű ellátásával kapcsolatos adminisztráció elvégzésére:
 • Törzskarton: törzsadatok, lakók osztályonkénti nyilvántartása, gondnok-, hozzátartozó adatai, életút.
 • Orvosi oldal: dekurzuslap vezetése, beutalás, betegszállítás, státusz, anamnézis, oltások, irányított betegellátás, zárójelentések, leletek scannelése.
 • Recept oldal: vénynyomtatás, az összeállított receptek listájában látható a felírás utolsó időpontja, következő nyomtathatóság dátuma. Teljes körű recept statisztika.Az esedékes nyomtatandók listája összeállítható és a vények egy kattintással kinyomtathatók. A recepteket lehet álló vagy fekvő formában nyomtatni. A WiniDoki-szoc egy akkreditált program, a vényíró része az Egészségbiztosítás Felügyelet által minősítve van.
 • Jelentés oldal: A kinyomtatott vények alapján, valamint az irányított betegellátásnak megfelelően B300-as jelentés készíthető, másutt készített jelentéssel összefűzhető.
 • Statisztika oldal: Teljes regiszter: korcsoportonkénti kimutatás,  elhalálozottakról részletes, több szempont szerinti kimutatás, BNO statisztika, demencia, szakorvosi javaslat…Létszám mozgások, Morbiditás, gondozás betegségcsoportok szerint, eltávozások nyilvántartása, erről összesítő készítése, létszámjelentés az élelmezési napok száma alapján.
 • Az intézmény gyógyszernyilvántartása:
 • Gyógyszerek-, gyógyászati segédanyag raktárak A beérkezett tételeket be lehet vételezni intézeti, névszerinti, saját vagy adomány raktárban. A gyógyszertártól kapott elektronikus, úgynevezett XML számláról egy kattintással lehet a megjelölt raktárba bevételezni az érkezett szállítmányt.
 • Készletkimutatások
 • Intézeti alaplista
 • Gyógyszerleltár
 • Lakók gyógyszerfogyasztása, gyógyszerelőlapok: név szerinti gyógyszerelőlap állítható össze. Az ellátottak havi gyógyszerfogyasztásának részletes, napi, szemenkénti bontásban történő nyilvántartása árral, alaplista jelöléssel. Erről különböző kimutatások készíthetők. A gyógyszerelőlapok nyomtathatók egyesével, de ki lehet nyomtatni egy kattintással az összes gyógyszerelőlapot.
 • Az intézmény és gondozottak közötti gazdasági elszámolások, számlázás.
 • Az előgondozással kapcsolatos teljes körű adminisztráció
 • Nyomtatványok: Gyógyszer-, gyógyászati segédanyagkeret igénylés, Szakorvosi javaslatok.

    A WDE program hálózatba kötött rendszereken is futtatható.

A WDE program ára:

– Új partnerek részére: 161.900 Ft+ÁFA
– Meglévő partnernek új telephelyre: 80.950 Ft+ÁFA (50% kedvezmény)
– Kliens gépre: 19.000 Ft+ÁFA/gép

Külön szerződésben vállaljuk a program karbantartását, a gyógyszerlista rendszeres frissítését, amely programon belül automatikusan történik.
Ennek ára 2019. évben havonta 4.700 Ft+ÁFA, kliens gépekre nincs külön karbantartási díj.

Kisebb létszámú otthonok részére kérje egyedi árajánlatunkat!