A „Vizsgálat” ablakban lehet anamnéziseket, észrevételeket folyamatosan beírni, BNO-t bejelölni.

A jobb oldalon látható gombokra kattintva lehet:

A Gondozási csoportokat az egymás alatt megjelenő felnőtt, gyermek betegségcsoportok listájában a 38 betegségcsoportból bejelölni. A betegségcsoportok számai egymás mellé íródnak a rubrikába, a bejelölt sorok zölden látszanak, a listából való kilépéssel mentődnek. A beírt sorszám törlése a kinyitott listában ismételt rákattintással törlődik .A statisztika menüoldalon betegségcsoportonként morbiditási kimutatást lehet készíteni.

A Panasz-Tünet kinyíló ablakába a leggyakrabban előforduló panaszokról előre gyártott mondatokat lehet menteni, amelyek dupla rákattintással a vizsgálati lapra íródnak s ott, ha kell, tovább lehet bővíteni, módosítani. Az előre gyártott mondatok sora korlátlanul bővíthető. Az ablak alján található keskenyebb rubrikába be kell írni a szükséges mondatot, amely a „Mentés” gombbal a listára kerül. A feleslegeseket kijelölés után a „Listából töröl” gombbal lehet eltüntetni.

  • A „Gyógyszerei” gomb mutatja a recept oldalon a lakó terápiás ablakába lementett gyógyszerek listáját az utolsó nyomtatási dátummal
  • A Kockázati tényezők rubrikáit értelemszerűen ki kell tölteni és lementeni a vizsgálatlapra, ahol esetleg folytatni lehet a beírást és a ˇmentés a dekurzuslapra” gombra kattintva kell befejezni az adatfelvitelt.
  • Vérnyomás értékeket folyamatosan lehet vezetni, amely változásait kijelölt időintervallumonként grafikon teszi szemléletessé.
  • Napi forgalmi napló mutatja adott nap betegforgalmát
  • Éves forgalmi napló adott év betegforgalmát mutatja.